Ειδικές Εφαρμογές

Ειδικές Εφαρμογές

Όταν οι ανάγκες της επιχείρησης αυξάνονται και το τυποποιημένο λογισμικό δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας , δημιουργούμε για εσάς. 

Eφαρμογές στα μέτρα των απαιτήσεων σας.
Πολλές φορές υπάρχει η ανάγκη να δημιουργηθούν εφαρμογές οι οποίες ξεφεύγουν από τις συμβατικές  λύσης που υπάρχουν. Μιλάμε για custom εφαρμογές, δηλαδή έργα τα οποία είναι προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις της κάθε επιχειρηματικής λειτουργίας και ικανοποιούν συγκεκριμένες ανάγκες.

H x-developers  αναλύει, σχεδιάζει και κατασκευάζει τέτοιες εφαρμογές με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών της, δίνοντας λύσεις σε κάθε ειδικό πρόβλημα που παρουσιάζεται.

Προσαρμόστε το λογισμικό στις ανάγκες της επιχείρησης σας και όχι τις ανάγκες σας σε αυτό.

 

Πίνακας Εφαρμογών

Εφαρμογή Service Gold απευθύνετε σε επαγγελματίες που θέλουν να έχουν πλήρη και ολοκληρωμένη εικόνα τον συσκευών που μπαίνουν στο κατάστημα τους για επισκευή.

 Το Service Gold έχει την δυνατότητα να δίνει στοιχειά για την κατάσταση και το στάδιο επισκευής της συσκευής από την στιγμή που θα μπει στο service μέχρι την παράδοση της στον πελάτη.

 

Παρακολουθεί:

Εγγυήσεις, σειριακούς αριθμούς, αρχείο επισκευών, Παραγγελίες ανταλλακτικών, ποιος τεχνικός έκανε την επισκευή.

Αποστολές συσκευών σε κεντρικά service,

Πελάτες, καρτέλες πελατών, υπόλοιπα πελατών, κατάσταση ταμείου.

Διαχειρίζεται καρτέλα ασθενούς, οικονομικά στοιχεί ασθενούς, πλήρη φάκελο με ακτινογραφίες , φωτογραφείς και video ασθενή. Διαχείριση ραντεβού.  
Η εφαρμογή water παρακολουθεί τα ψυκτικά μηχανήματα ( για την συγκεκριμένη εταιρία ψύκτες νερού). Ενημερώνει για τα προγραμματισμένα service, τα δρομολόγια διανομής νερού, κρατάει αρχείο βλαβών, και σειριακών αριθμών.

Η εφαρμογή παρακολουθεί τις αντικαταβολές που στέλνουμε στους πελάτες.Μας ενημερώνει για το πότε στάλθηκε, με ποια εταιρία ταχυμεταφοράς, το κόστος της αντικαταβολής, το βάρος, τον αριθμό αποστολής.

Η εφαρμογή διαχειρίζεται καρτέλα πελάτη και ταχυμεταφορέα με το πλήθος των αποστολών και το συνολικό ανοικτό υπόλοιπο
Υποψήφιων  πελατών

Διαχειρίζεται αναλυτικές πληροφορίες για πιθανούς πελάτες (franchise, πελάτες από εκθέσεις κλ.)
Εφαρμογή Εγγυοδοσίας
   Πρόγραμμα Οργάνωσης και παρακολούθησης λογιστικού γραφείου n-τάξει.
  

 

Γιατί εμάς

Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία, προσωπική σχέση με τον πελάτη, εργονομία στη σχεδίαση, λογικές & προσιτές τιμές, έχουμε αίσθηση της ευθύνης, συνεχής ενημέρωση, παρέχουμε εγγύηση σε όλες μας τις υπηρεσίες.

Έργα προς ολοκλήρωση

Web sites:  dynotherm, tsimpoulis

Ειδικές Εφαρμογές:   Πρόγραμμα διαχείρισης service.

 

.

Επικοινωνία

Για όποια απορία η ερώτηση έχετε είμαστε στην διάθεσή σας.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας η στέλνοντας μας e-mail.

X-Developers